Veselinović: "Nova imena u timu za duel sa Radnikom"

Autor: Beta Beta
petak 18.11.2016.
21:49
Izvor: Beta

Trener fudbalera Javora Miloš Veselinović rekao je danas da će tri ili četiri nova igrača dobiti priliku u predstojećem meču protiv Radnika iz Surdulice i dodao da očekuje zanimljivu i borbenu utakmicu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Javor Matis je tokom pauze u prvenstvu odigrao prijateljski meč sa čačanskim Borcem, a na toj utakmici šansu su dobili fudbaleri sa manjom minutažom, pa će se već za duel s Radnikom na spisku igrača naći neka nova imena.

"Na većinu tih momaka koji su igrali u Čačku može se računati i u prvenstvenim utakmicama. Tri do četiri igrača već će se naći u timu u subotu protiv Radnika", rekao je Veselinović.

Javor Matis će u subotu od 13.30 dočekati Radnik u utakmici 16. kola Superlige Srbije.

"To će biti veoma specifična utakmica za nas. Prvo kolo drugog dela šampionata, gostuje nam klub iz koga sam došao u Ivanjicu... Oni imaju dva vezana poraza, mi dve vezane pobede, tako da će utakmica svakako biti zanimljiva i borbena. Očekuje nas težak duel jer su bodovi važni i nama i njima, siguran sam da će igrati čvrsto i otvoreno", rekao je Veselinović.

Miloš Veselinović je naveo da je njegovoj ekipi važno da se "uzdigne" na tabeli i izbegne "opasnu zonu".

Obzirom da je pre Javora trenirao Radnik iz Surdulice, novinare je zanimalo Veselinovićevo mišljenje o kvalitetu trenutnog sastava Surduličana.

"Oni su promenili dosta igrača, ali nisu lošijeg kvaliteta nego prošle godine. Radi se o veoma dobroj ekipi sa nekoliko odličnih pojedinaca i neće biti lako savladati ih. Na samom kraju prelaznog roka doveli su šest-sedam igrača koji nisu uspeli da pokažu maksimum u prvoj utakmici. Faktički, nama u goste dolazi potpuno novi sastav u odnosu na onaj sa kojim smo se sastali pre tri meseca", naveo je Veselinović.

Ekipa iz Ivanjice je deseta na tabeli sa 17 bodova, dok je Radnik 11. sa dva boda manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke