Veselinović predstavljen, kakvi su planovi Čuke?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 11.06.2019.
20:59
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Veselinović je predstavljen kao novi trener Čukaričkog.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Aleksandar Veselinović je novi trener Čukaričkog, imaće za zadatak prvenstveno dobar rezultat u Evropi, a potom i borbu za novi ulazak u Evropu.

"Zaista želim da istaknem da mi je zadovoljstvo što se ovde nalazim i što sam u mogućnosti da radim kao šef stručnog štaba Čukaričkog. Ovo nije neka fraza, rekao sam i ranije kad sam sa Vojvodinom pobedio ovde sa 6:1, da je ovaj klub primer za mnogo toga u našem fudbalu, te da bi svima nama koji radimo i živimo od fudbala bilo mnogo lakše kad bi ovakvih klubova bilo više. Samim tim, moje zadovoljstvo je veliko, te bih se zahvalio i gospodi Obradoviću i Matijaševiću, što su me pozvali i objedinili ideje u zajednički cilj.

Čukarički je klub koji je uvek imao velike ambicije u takmičarskom smislu, a istovremeno je to sjajno organizovan klub koji mnogo pažnje posvećuje omladinskoj školi, razvoju i afirmaciji mladih igrača. Nadam se da ćemo zajedničkim radom uspeti da ostvarimo ciljeve koji su važni za klub. Dodao bih da su pored Đorđevića i Kneževića, u stručnom štabu ostali Pavle Delibašić, Zoran Rendulić, Oliver Kovačević, i naravno kompletan štab medicinskog dela i ekonomata, svako ko u svojoj oblasti radi svoj posao"
, rekao je on Veselinović.

U kakvom će sastavu biti Čukarički u vreme prvih kvalifikacionih utakmica, saznaćemo uskoro, a o tome je govorio i Veselinović.

"U ovom poslu nema ničeg idealnog. Situacija oko selekcije je takva da igrači uvek dolaze i odlaze. Za sada znamo sa velikom sigurnošću da nećemo moći da računamo na Ovusua do druge polovine jula, ako se prognoze obistine, s obzirom da igra za Ganu, ozbiljnu reprezentaciju. To je dobra stvar i za njega i za Čukarički, da igrač iz naše lige iz takvog kluba igra u odličnoj reprezentaciji. Takođe, imamo Bogosavca koji je po ocenama fudbalskih ljudi igrač sa najboljim pedigreom na svojoj poziciji, koji će nastupati na Evropskom prvenstvu za mlade. Odustan je i Kopitović, reprezentativac Crne Gore, kojem smo dali nedelju dana da se oporavi, s obzirom da je još 27. maja počeo sa pripremama, ovo je najminimalnije što smo mogli da mu izađemo u susret, on je to svojim odnosom zaslužio. Stevanoviću želim brz oporavak i puno energije, nadam se da će iz povrede izaći jači", rekao je Veselinović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke