Vest dana za Zvezdu, Stanković dobio pojačanje pred Milan!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 23.02.2021.
18:05
Izvor: Sportske.net

Velika vest za beogradski tim.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai dobio je dozvolu sa Vojnomedicinske akademije (VMA) da zaigra u četvrtak protiv Milana u revanš meču 1/16 finala Lige Evrope.

Jutros smo preneli navode Sportskog žurnala da će se virtuoz sa loptom iz Srbobrana naći među ekspedicijom crveno-belih, koja će u sredu ujutru otputovati za Italiju.

Ovog popodneva beogradski mediji su preneli da je i dobio dozvolu VMA da igra, pa će biti interesantno da li će mu trener Dejan Stanković pružiti priliku u nekom delu meča.

Katai je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao 12. novembra za reprezentaciju Srbije protiv Škotske, nakon čega je saznao da boluje od trombocitopenije, zbog čega je propustio deo zimskih priprema srpskog šampiona.

Do jutros je delovalo da je otpao za mečeve protiv Milana, ali će se ipak vratiti kad je najpotrebnije.

Ovaj vest svakako će prijati Stankoviću, koji će se suočiti sa velikim kadrovskim problemima nakon izostanka nekolicine igrača u odbrani, ali i najboljeg veziste Mirka Ivanića, koji se u nedelju povredio u Subotici.

Meč između Zvezde i Milana igra se u četvrtak od 21 sat, a Zvezda juri pobedu ili nerešeno od 3:3 pa naviše, pošto je pre pet dana meče u Beogradu završen 2:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke