Veza Slaviša Jokanović - Vojvodina prodala bisera u Dinamo

Autor: Nemanja Janošev
sreda 17.08.2022.
18:00
Izvor: Sportske.net

Novi talenat koji napušta Vojvodinu.

FK Vojvodina
FK Vojvodina

Povezane vesti

Kadetski srpski reprezentativac Milan Majstorović postaće novo pojačanje moskovskog Dinama.

Jedan od najtalentovanijih produkata Vošine akademije "Vujadin Boškov" i kapiten mlađeg tima Milan Majstorović, pre debija za prvi tim novosadskog kluba, otisnuo se u inostranstvo za, još uvek, ne potvrđenu svotu novca.

On će potpisati višegodišnji ugovor sa Dinamom iz Moskve, tim koji sa klupe predvodi Slaviša Jokanović, što je za ruske medije otkrio sportski direktor Vojvodine Marko Jovanović.

"Da, istina je. Sve smo dogovorili oko transfera Majstorovića u Dinamo“, kazao je Jovanović.

Majstorović je na zimu prošle godine po prvi put bio deo prvog tima otišavši na pripreme u Belek dok je klub vodio Nenad Lalatović, ali nikada nije igrao zvaničnu utakmicu.

On nije prvo dete kluba koje je ovog leta direktno iz akademije otišlo u svet budući da je Mihajlo Ivanović na pozajmici u Sampdoriji, uz mogućnost otkupa njegovog ugovora. Otišao je i Mladen Devetak, kao jedan od izdanaka njihove škole, ali i kao već redovan član prve postave Novosađana.

Vojvodina u svojim redovima trenutno ima igrače od kojih se očekuju višemilionski prihodi. Krenimo samo od Mirka Topića, Uroša Kabića, Jovana Miloševića, Milana Vidakova, Igora Jeličića...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke