Vezisti Partizana juče istekao ugovor, čekaju se potezi Ilieva

Autor: Darko Mitrović
subota 01.01.2022.
11:50
Izvor: Sportske.net

Pojačanje je prioritet ove zime baš na toj poziciji.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Od završetka prvog dela sezone, koji je Partizan okončao na prvom mestu superligaške tabele sa pet bodova više od Crvene zvezde, nije bilo konkretnih poteza u Humskoj, vezano za aktuelni zimski prelazni rok.

Trener Aleksandar Stanojević je u razgovoru sa novinarima jasno i glasno poručio da očekuje angažovanje još jednog defanzivnog veznog igrača ove zime, uz ostanak svih standardnih prvotimaca iz prvog dela sezone.

S tim u vezi, pominjao se i povratak Ljubomira Fejse, navodno je Partizanu nuđen i Ivan Radovanović iz Đenove, pa se pisalo i o interesovanju za mladog Stefana Mitrovića, vezistu niškog Radničkog, ali je sve to i dalje na nivou spekulacija.

Ono što se juče samo po sebi dogodilo jeste to da je Partizanovom veteranu, 35-godišnjem defanzivnom vezisti Milanu Smiljaniću istekao važeći ugovor, pa je on sada praktično slobodan u izboru nove sredine.

Ali, za očekivati je da će crno-beli obaviti razgovor sa njim o eventualnom novom ugovoru, pogotovo ako uskoro ne ispune Stanojevićevu želju da se angažuje novi igrač na toj poziciji. Smiljanić nije imao veliku minutažu ove sezone, upisao je ukupno deset nastupa, ali činjenica da je on ''Partizanovo dete'', da je najveći deo karijere proveo u klubu iz Humske, razlog je što u Partizanu neće tek tako da se rastanu sa popularnim ''Lolom''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Sunday, 02.01.2022
10:02

Sta drugo ocekivati od ove uprave nego da produzi ugovor sa igracem koji je za godinu dana proveo na terenu 7minuta.Uprava napolje.

avatar
ŠDanilo
Saturday, 01.01.2022
12:30

Hvala Smiljaniću za prvi mandat i Partizanu. Ovaj drugi sigurno nije za pohvalu i bolje da je umesto njega rezerva bio neki klinac koji bi učio od Zdjelara. Hvala i pozdrav