''Vi ste ekipa za velika dela!'' - Evo kako se slavi u Kragujevcu, sledi pohod na evropsku scenu!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.03.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Najvažniji ciljevi su danas već ostvareni, ali Kragujevčani imaju još velikih snova do kraja sezone.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipa kragujevačkog Radničkog vratila se danas u pobednički ritam posle poraza od Crvene zvezde na ''Marakani'' u prošlom kolu.

Tim trenera Feđe Dudića je danas na ''Čika Dači'' savladao ekipu Napretka sa 3:1 i tako tri kola pre kraja preliminarnog dela sezone obezbedio plasman u plej-of.

Ovo je osma pobeda Radničkog u poslednjih devet utakmica i još jedna potvrda da ovi veliki uspesi dudićevog tima nisu slučajni.

Do kraja sezone ekipi Radničkog ostaje da pokuša da se kroz Superligu ili Kup Srbije plasira i na evropsku scenu, što po prikazanom ovog proleća i zaslužuje.

Podsetimo, Kragujevčani će u četvrtfinalu Kupa Srbije dočekati Novi Pazar i pokušati da stignu u samnu završnicu tog takmičenja, a u Superligi Radnički je već sada na mestu koje vodi u Evropu, ali treba ga i zadržati u ukupno deset kola do kraja, računajući i plej-of.

''Vi ste ekipa za velika dela'', čulo se sa tribina po završetku današnjeg meča između Radničkog i Napreztka, a kako je izgledalo to slavlje navijača i fudbalera kragujevačkog superligaša, pogčledajte u prilogu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke