Vidić otkrio cifre: "Da li je normalno da toliko plaćamo selektora i stručni štab?!"

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 30.11.2023.
08:55
Izvor: Sportske.net

Iskreni Vidić...

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić dao je veliki intervju za list NIN u kom je govorio o brojnim problemima u srpskom fudbalu. 

Osim što se dotakao Dragana Džajića i Zvezdana Terzića, Vidić je zapitao da li je normalno da FS Srbije izdvaja čak osam miliona evra godišnje za selektora Dragana Stojkovića i njegov stručni štab. 

"Pošto sam ja član Skupštine, imam pristup informacijama koliko se novca troši u Savezu, došao sam do podatka da je u poslednje dve godine na selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona evra. To je osam miliona godišnje. I moje pitanje je da li je u redu trošiti toliki novac ako vidimo da smo mi mlada reprezentacija, koja nema toliki izvor prihod, a da dajemo za selektora i stručni štab toliki novac. Ovde ne ulazim u kvalitete selektora Dragana Stojkovića Piksija, govorim sistemski ako ćemo dovoditi trener, moramo priznati, koji rade u Kini i Japanu, šta ćemo raditi kada bude on odlazio i treba da dovedemo nekog trenera koji je možda već bio trener u ligama "petice"?", rekao je između ostalog Nemanja Vidić.

Ostaje da vidimo kakve će reakcije izazvati veoma otvoren i direktan intervju našeg legendarnog fudbalera i nekadašanjeg kapitena reprezentacije, koji je nedavno odustao od kandidature za predsednika FS Srbije. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke