Vidosavljević: "Kragujevac - grad fudbala"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 06.05.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Nije bio siguran u to ranije, ali sada veruje da može sa klubom i do evropske scene.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Milutin Vidosavljević je jedan od fudbalera Radničkog koji su najviše pokazali ove sezone. Iako nije prošao letnje pripreme sa ekipom jer je stigao među poslednjima u letnjem prelaznom roku, uspeo je da pokaže da je najubojitiji fudbaler ovog tima. 

Najbolji strelac Radničkog sa 11 postignutih pogodaka ove sezone blista i u plej-ofu, postigao je dva gola protiv Mladosti iz Lučana. 

U razgovoru za "Sport klub", ovaj fudbaler je rekao da smatra da je Kragujevac sjajna sredina za njega jer je i prošle sezone pokazao mnogo. 

"Ovo je sigurno najuspešnija sezona u mojoj dosadašnjoj karijeri. Prošle sezone sam takođe bio u Radničkom kada sam mogao da osetim da je taj klub dobra sredina za mene, a ove da se uverim da je dolazak u Kragujevac bio pun pogodak“, rekao je Vidosavljević. 

I za njega, kao i za klub, ova sezona je najbolja u karijeri. 

"Svi znamo da je ovo najbolja sezona u istoriji kluba, jako mi je drago sto sam deo ove grupe momaka… meni lično najbolja sezona u karijeri.. ali u prvi plan stavljam celu ekipu na celu sa stručnim štabom i upravom kluba… još nije kraj i nadam se da ćemo uspeti da izađemo u Evropu, što je pre svega cilj i da stavimo tačku na sjajnu sezonu", rekao je Vidosavljević. 

"Mislim da je ovo fantastična grupa momaka i vrhunskih fudbalera, imamo sjajnu atmosferu u svlačionici, jako dobro se poznajemo, svi smo kao jedna velika porodica i to je nača najveća snaga“, smatra on. 

Do kraja Radnički očekuju ekstremno teške utakmice, gostuju TSC-u, Zvezdi i Partizanu, dolazi po mnogima ekipa u najboljoj formi, Vojvodina. 

Imamo pravo da sanjamo i da se nadamo, postigli smo velike stvari ove sezone, nećemo odustati ni ova četiri kola do kraja prvenstva. Mnogo mi je drago što se publika vratila na stadion, Kragujevac voli Radnički, Kragujevac je grad fudbala", rekao je Vidosavljević. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke