Vikend je za fudbal, nepravda prema Kragujevčanima!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 09.11.2021.
20:10
Izvor: Sportske.net

Grad koji možda i najviše voli fudbal što je i dokazano godinama i decenijama unazad...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Neki novi termini Super lige Srbije su od ove sezone na snazi, da li zbog televizijskih prenosa ili zbog nekih drugih razloga, znaju oni nadređeni. 

Ipak, najveći problem zbog toga imaju navijači Radničkog iz Kragujevca. 

Do sada je njihov omiljeni tim odigrao 16 utakmica u Super ligi Srbije, a povratnik u društvo najboljih je samo osam puta igrao utakmicu vikendom. 

Dakle, polovinu mečeva Super lige Srbije Radnički iz Kragujevca je odigrao u terminima koji nikako nisu popularni što je velika nepravda prema ljudima koji vole fudbal u Kragujevcu. 

Šumadinci su se uželeli elitnog društva što smo mogli da vidimo protiv Crvene zvezde ili Partizana, obe utakmice su odigrane za vikend, a poseta je bila odlična i u mečevima koje je Radnički igrao kao domaćin subotom i nedeljom. 

Poslednja utakmica Radničkog je bila protiv Lučanaca u ponedeljak i to od 13:30, pa je poseta još i bila dobra. 

Radnički je igrao ponedeljkom protiv Mladosti iz Lučana i Proletera, sredom protiv Novog Pazara i Radničkog iz Niša, petkom protiv Spartaka, Napretka, Radnika i Kolubare.

Možda i najveći problem Radničkom jeste činjenica da stadion "Čika Dača" nema reflektore, pa su ovi nepopularni termini došli do izražaja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke