Vladan Milojević: ''Sad ću da vam kažem nešto... Oni mene jako dobro znaju...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.05.2024.
21:27
Izvor: Sportske.net

Zadovoljstvo je prisutno, ali još nije vreme za opuštanje.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras zvanično odbranila šampionsku titulu, savladala je TSC na ''Marakani'' sa 2:1, a odmah po završetku meča, svoje utiske je za TV Arena sport izneo trener crveno-belih Vladan Milojević.

''Nije lako, čestitam titulu navijačima i klubu, živimo za ovo, igramo za ovo. Predivno je to da pred najveći hrišćanski praznik osvojim titulu. Bogu hvala, u svakom slučaju. Ponosan sam na ovaj klub, idemo dalje. Želeli smo mnogo da danas pobedimo odličnu ekipu, mislim da smo danas dobro igrali. Titula je aposlutno zaslužena, ali mi nismo još završili psoao. Čekaju nas teški mečevi do kraja i Kup Srbije. Čestitao bih građanima Republike Srbije pravoslavne veroispovesti najveći hrišćanski praznik, nek se raduju'', rekao je Milojević.

Sada se nameće pitanje da li će u preostalim mečevima do kraja sezone veću minutažu imati mlađi igrači.

''Sad ću da vam kažem nešto. Oni mene jako dobro poznaju. Ja nikom ništa nisam niti dao, ni poklonio. Igrači moraju svojim radom na treninzima da zasluže da igraju. Sigurno će biti prostora, ali svaku sledeću utakmicu posle praznika ćemo gledati kao najbitniju. Do kraja prvcenstva ćemo igrati na maksimumu'', zaključio je trener Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke