Vladica Grujić: "Ovo nije pravo lice Voše, previše grešaka"

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 03.10.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Pomoćni trener Vojvodine ne zna šta se dešava...

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Pomoćni trener Vojvodine Vladica Grujić smatra da njegova ekipa nije pokazala svoje pravo lice u porazu od Novog Pazara.

Fudbaleri „stare dame“ poraženi su sinoć na svom „Karađorđu“ rezultatom 0:1, a Grujić ističe da je rano primljeni gol odredio dalji tok utakmice.

"Čudna utakmica, u poslednja dva meča dešavaju se stvari koje su neobjašnjive, koje se ne dešavaju u 10 godina. Nije ni počeo meč, već je bilo 0:1. Oni su ozbiljna i čvrsta ekipa. Branili su se 90 minuta, znali smo da imaju ozbiljne kontre. Imali su još nekoliko situacija i šta da kažem, teško je posle ovakve utakmice. Taj gol je uticao na dalji tok utakmice. Posle toga su se konstantno branili, mi nismo mogli da nađemo ključ da otvorimo njihovu odbranu. Imali su nekoliko kontri i prilika. Ovo nije naše pravo lice, nadamo se da će u narednim utakmicama biti bolje", rekao je Vladica Grujić, a prenosi sajt kluba.

Osvrnuo se i na promene u startnoj postavi, pošto je na klupi ostao kapiten Njegoš Petrović, kao i Mihai Butean, koji su do sada bili standardni.

"To je odluka šefa stručnog štaba. Naravno, mi smo diskutovali, verovali smo u naše igrače, znate u kvalitet Nikolića, Savićevića i Poletanovića, ali tako je ispalo. Ne možemo nagađati da bi bilo bolje da je Petrović počeo meč. Generalno, neke uvežbane stvari nisu funkcionisale kao u ekipi koja je igrala prošlu utakmicu, ali to su naši igrači koji su dobili šansu da igraju večeras. Na poluvremenu smo pričali, pokušali smo da motivišemo igrače, da misle kao da je 0:0, jer imamo vremena da se vratimo i preokrenemo, imali smo tu jednu stativu Depua. U nekim mečevima ta lopta uđe, išla je gotovo po gol liniji i izašla. Opet kažem, verujemo da ova ekipa može mnogo više. Bilo je previše individualnih grešaka u poslednje dve utakmice, ali moramo dalje", rekao je Grujić.

U narednom kolu Vojvodina gostuje Spartaku, u nedelju od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke