Vlahović ne mari za druge: "Da uđe kada bude trebalo"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 01.09.2021.
23:35
Izvor: Sportske.net

Duća raspoložen posle gola, a mogao ih je dati barem još dva.

FSS
FSS

Povezane vesti

Napadač reprezentacije Srbije Dušan Vlahović bio je zadovoljan izdanjem svog tima protiv Katara (4:0) u prijateljskoj utakmici.

Najbolji strelac Fjorentine je u drugom poluvremenu krunisao svoju odličnu partiju golom, a pre toga upisao je asistenciju za Luku Jovića. Ipak, sve je počelo u drugom minutu kada je Đuričićev centaršut, upravo ka njemu, završio na nozi rivala, da bi usledio autogol.

"Otvorili smo utakmicu rano, što je bilo najbitnije. Mogao je rezultat biti i ubedljiviji, ali prijateljska je utakmica, važno da smo pobedili, dobro odigrali i dobro stajali. Nadam se da će ove šanse što nisu ušle, ući kada to bude potrebnije na bitnijim utakmicama", uverava Vlahović.

Imao je u završnici utakmice još dve sjajne šanse, ali nije uspevao zatrese mrežu. Ipak, zadovoljan je svojim učinkom.

"Naravno, napadačima gol uvek znači. Mogao sam i više od jednog da dam, ali neka uđe kada bude trebalo. Ostaje žal za makazicama, ali tu je mala verovatnoća da bude gol, bolje da je ušlo ono što je sigurnije da uđe. Najbitnije je da smo svi prošli bez pobeda i čestitao bih protivničkoj ekipi".

Sada sledi put u Beograd i priprema za kvalifikacioni susret protiv Luksemburga koji se ne potcenjuje.

"Nadam se da će stadion protiv Luksemburga biti pun, tako da se sada pripremamo za taj meč", rekao je Dušan.

Polovinu golova protiv Katara, postigli su igrači Fjorentine - Vlahović i Milenković.

"Jeste, dali smo po gol, sačuvali mrežu što je mnogo bitno zbog samopouzdanja i najbitnije da nastavimo ovako, nema veze ko će dati gol, a ko ne. Najbitnije da mi pobeđujemo sve do kraja i odemo na Svetsko prvenstvo. Posle ćemo lako", rekao je on.

Isprva nije verovao da je Portugalija u 96. minutu preokrenula protiv Irske, ali je ubrzo u ozbiljnom tonu podvukao da nije važno šta rade ostale selekcije.

"Zavisimo od nas, mi ako pobedimo sve do kraja, otići ćemo na Mundijal. Ne treba da gledamo druge, samo nas", kazao je Vlahović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke