Vlahović o transferu i novom selektoru, kakva su mu očekivanja?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.03.2021.
18:11
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Ušao je u izvanrednu golgetersku formu, baš pred početak kvalifikacija za Mundijal.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kako sezona u Seriji A odmiče, Dušan Vlahović igra sve bolje u Fiorentini, što se pogotovo moglo videti proteklog vikenda, kada je srpski napadač upisao het-trik protiv Beneventa (4:1), i to već tokom prvog poluvremena.

To svakako može da raduje novog selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, nešto više od nedelju dana pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

U razgovoru za ''Informer'', Dušan Vlahović ističe da mu veliku čast predstavlja i sam poziv u nacionalni tim i obećava da će pružiti svoj maksimum, ukoliko bude dobio priliku da zaigra u predstojećim mečevima nacionalnog tima.

Piksija još uvek nije upoznao, ali drago mu je što je Srbija na klupi imati tako veliko ime.

''Još uvek nismo razgovarali. Naravno, radi se o jednom od najvećih majstora u istoriji našeg fudbala. Mogu samo da kažem da sam presrećan što ću sarađivati s njim. Što se tiče nacionalnog tima, sigurno da svi želimo da se plasiramo na Svetsko prvenstvo. Sve od sebe ćemo dati da to i ostvarimo'', istakao je Vlahović.

Naravno, njegove sve bolje igre izazivaju i sve veće interesovanje drugih klubova koji će pokušati da ga angažuju možda već na leto. Na pitanje o interesovanju Milana ili Rome, o čemu se spekuliše, Vlahović se uzdržava od konkretnijeg komentara.

''Zaista se ne opterećujem time. Razmišljam samo kako da se što bolje razvijam u fudbalskom smislu, da treniram više od ostalih, da slušam savete i da ih upijam. Želim da sve ide svojim tokom'', zaključio je Vlahović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke