Vojvodina - Dug prema Moreiri stigao na naplatu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.01.2015.
21:06
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Novi problemi za Novosađane. Zaostala dugovanja prema Almamiju Moreiri, ali i Seržinju Grinu moraće uskoro da se isplate, odlučio je Arbitražni sud.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Veliki finansijski problemi koje je aktuelno rukovodstvo Vojvodine nasledilo od prethodnih rukovodećih garnitura i dalje potresaju klub sa ''Karađorđa''.

Iako je prošlo par godina od njihovog odlaska iz Vojvodine, Almami Moreira i Seržinjo Grin još uvek nisu isplaćeni, pa su pravdu potražili na Arbitražnom sudu u Lozani.

Prema očekivanju, Moreira je dobio spor, slično se očekuje i kad je u pitanju Grin, pa kako prenose ''Novosti'', Almami Moreira očekuje isplatu 230.000 evra, a Seržinjo Grin 140.000, ne računajući dodatne sudske troškove.

Tim povodom oglasio se Igor Sekereš, savetnik predsednika Vojvodine, koji najavljuje da će se Novosađani žaliti na ovu odluku suda, čime bi dobili na vremenu do pronalaženja neophodnih sredstava za isplatu zaostalih dugova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusan Petrovic
Thursday, 22.01.2015
22:47

Da mi je znati sta ce biti u toj zalbi Vojvodine,sramota kako uopste i mogu da se zale

avatar
Povratak kralja BAN7
Friday, 23.01.2015
15:21

Žale se kako bi kupili vreme i ne bi morali odmah da plate jer nemaju prihoda u ovom trenutku već će kupiti vreme kako bi prodali još nekog igrača (Babića ili Gaćinovića) i vratili dug, dobili pravo da registruju igrače u JSL i dobili evropsku licencu i omogućili kroz evropske nastupe novu zaradu klubu inače svaki drugi put će biti utopija i politika slična Crvenoj zvezdi.