Vojvodina odbila 4.000.000 za svog tinejdžera!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 30.04.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Talentovani fudbaler novosadskog kluba na meti ruske ekipe.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nedavno je Vojvodina dobila primamljivu ponudu iz Španije za svog golmana Lazara Carevića, ali izgleda da to nije i jedina kada se radi o potencijalno milionskom transferu.

Telegraf je preneo informaciju da je za napadača Vojvodine Mihaila Ivanovića (19) stigla ponuda vredna 4.000.000 evra od strane Zenita iz Sankt Peterburga.

Isti izvor navodi da novosadski klub neće pristati na prvu ponudu Rusa koji i pored toga neće odustati, pa je za očekivati da stigne neka još povoljnija koja bi zadovoljila apetite rukovodstva Vojvodine.

Klub želi da dobije veći novac ili da ubaci procenat od narednog transfera koji bi, ukoliko Ivanović opravda očekivanja u Rusiji, mogao da bude i višestruko veći.

Talentovani napadač igrao svoju najbolju sezonu u karijeri, nakon povratka iz Sampdorije u kojoj se nije naigrao, ove sezone postigao je osam golova na 32 nastupa u svim takmičenjima, te tako privukao pažnju javnosti, ali i finansijski moćnijih klubova iz inostranstva.

Telegraf piše i da Ivanović ne bi imao ništa protiv da karijeru nastavi u Rusiji, ali pre toga potrebno je da klubovi dogovore odgovarajuće uslove transfera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke