Vojvodina predstavila novog trenera i sportskog direktora, najavljena i velika pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.05.2021.
11:48
Izvor: Sportske.net

Ovo je tek početak...

Sportske.net/Nemanja Janošev
Sportske.net/Nemanja Janošev

Povezane vesti

U novu sezonu Vojvodina će ući sa novim stručnim štabom i novim sportskim direktorom. Dosadašnjem šefu struke Nenadu Lalatoviću istekao je ugovor, a pozicija sportskog direktora ostala je upražnjena posle iznenadne smrti Milana Kosanovića.

Danas su ''Lale'' predstavile Slavoljuba Đorđevića za novog trenera, a funkciju sportskog direktora ubuduće će obavljati Ljubiša Dunđerski.

Ono što sada navijači Vojvodine mogu da očekuju jesu i pojačanja u igračkom kadru, a Đorđević je već otkrio koju dvojicu igrača želi u svojim redovima - najboljeg strelca lige Milana Makarića, sa kojim je sjajno sarađivao u Radniku iz Surdulice tokom prošle sezone, ali i Lazara Tufegdžića iz Spartaka.

''Što se tiče Makarića, tu sam baš upućen, sa njim sam u kontaktu. Mislim da je pre par dana izjavio da bi se kad-tad vratio u Vojvodinu. On je dete Vojvodine, on bi bio kapiten. Uz prave savete pokazuje ozbiljan kvalitet, koji je i ovde napravio, a kasnije i u Radniku potvrdio. Kada bi on došao, mislim da bi sa njim ekipa bila jača 50 posto nego što je sad.

A što se tiče Tufegdžića, on nije špic, više je polušpic. Odrastao je u Zvezdi, videli ste šta radi poslednjih par godina u Superligi, vanserijski je igrač, školovan igrač i sa njim bismo bili mnogo jači'', istakao je novi trener Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke