Vojvodina predstavila pojačanja

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.02.2019.
19:22
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Osmorica fudbalera predstavljeni su u petak kao pojačanja Vojvodine za prolećni deo sezone.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada nije bio previše aktivan tokom zimskog prelaznog roka, ali je obezbedio potpise Vuka Mitoševića, Bojana Matića i Seku Konea.

Pored pomenute trojice danas su u prostorijama kluba kao pojačanja predstavljeni i omladinci koji su prekomandovani u prvi tim.

"Poznato je da u ovom prelaznom roku nismo planirali dovođenje mnoštva igrača, već da su nam potrebni bili fudbaleri na samo tri pozicije, od čega smo na dve uspeli da pronađemo odgovarajuća rešenja. Ipak, veoma smo zadovoljni zbog toga što smo uspeli da dovedemo jednog vrsnog napadača kao što je Bojan Matić, koji je bio naša, a naročito moja velika želja još letos", rekao je predsednik FK Vojvodina Dušan Vlahović.

Vezni fudbaler Vuk Mitošević (27) vratio se na "Karađorđe" posle pet i po godina.

"Izuzetno mi je drago što sam ponovo ovde i sa velikom željom sam se vratio u klub. Svestan sam situacije u kojoj se nalazimo, kao i ciljeva koji su ispred nas, te se nadam da ću dati svoj maksimalan doprinos tome da Vojvodinu vratimo tamo gde joj je mesto, odnosno da što uspešnije odigramo ovaj drugi deo sezone, kako bismo se na kraju svi zajedno radovali", istakao je Mitošević.

Ekipi se nakon uspešno odrađene probe priključio i reprezentativac Liberije Seku Kone.

"Za ovih meseca dana, uverio sam se u to da trener ima dobru strategiju i da forsira timski rad. Nadam se najboljim mogućim rezultatima i mislim da smo svi spremni da pružimo svoj maksimum za to. Vojvodina je veliki klub i srećan sam što sam ovde", naglasio je Kone.

Najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku svakako predstavlja napadač Bojan Matić (27), donedavno član Seula iz Južne Koreje.

"Ovo je veliki trenutak za mene, jer mi se ostvario dečački san da zaigram u jednom ovako velikom klubu. Već u nedelju ću se uključiti u ozbiljan rad sa ekipom i tu sam da pružim svoj maksimum kako bih pomogao timu da bude što bolje plasiran na kraju sezone. No, o svemu tome treba da pričamo na terenu", poručio je Matić.

Fudbaleri Vojvodine u nedelju nastavljaju sa treninzima, a prvi takmićarski meč u 2019. godini novosadska "Stara dama" odigraće sledećeg vikenda protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Saturday, 09.02.2019
03:28

Od kad je Vojvodina velik klub? Nisam bio upucen do sad...

avatar
Darko123456789999999
Sunday, 10.02.2019
13:14

Veci nego sto mozes da zamislis,a ti si i dalje brzi od vetra...

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 10.02.2019
21:09

Po cemu je velik klub? Sto ima dve titule i jedan kup? Titule osvojene pre 50 godina i pre 30 i to je velik klub. Smenso! Vojvodina nije velik klub i tacka!