Vojvodina ređa poraze, ali je završila transfer jednog od najboljih!

Autor: Darko Mitrović
subota 19.03.2022.
21:14
Izvor: Sportske.net

Neočekivana informacija posle večerašnjeg susreta na ''Karađorđu''.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ni novi trener Dragan Radojičić nije uspeo da trgne ekipu Vojvodine iz letargije i prekine seriju poraza koja je sve duža.

Novosađani su večeras na svom terenu poraženi od Čukaričkog sa 2:1, što im je peti uzastopni poraz u Linglong Super lige.

U izjavi posle utakmice, šef struke Vojvodine je neočekivano otkrio i da je klub praktično završio transfer napadača Nemanje Čovića u Kinu i da zbog toga on nije igrao protiv Čukaričkog.

''Nismo imali sreće, a nismo mogli ni da računamo na sve igrače. Čovića nisam hteo da rizikujem, jer ima završen transfer u Kinu, a Simić se razboleo pred utakmicu. Ipak, mi smo to prihvatili i izašli na teren da se borimo. Momci koji su igrali dali su sve od sebe.

Čukarički je iskoristio svoj kvalitet i dve naše nesmotrenosti u odbrani, dok mi nismo imali i malo sreće. Nama nije htela da uđe lopta u gol sa pola metra. Ostaje žal što smo poraženi, zaslužili smo posle svega što nam se desilo pred meč da ostanemo barem neporaženi.

Ovaj mladi tim zaslužuje podršku, a ne kritike sa tribina kao večeras. Ja ću stati uz svoje igrače kao da sam ovde godinama, jer je Vojvodina moj klub. Poginućemo za dres Vojvodine. Daću poslednji atom snage, svo umeće i znanje da vratim Vojvodinu tamo gde pripada'', rekao je Radojičić.

U sledećem kolu, posle reprezentativne pauze, Vojvodina će gostovati ekipi Radničkog 1923 u Kragujevcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke