Vojvodina sprema novu "bombu", veliki povratak Slobodana Medojevića?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 24.07.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Predsednik novosadskog kluba već na Kipru.

Epa/Carmen Jaspersen
Epa/Carmen Jaspersen

Povezane vesti

Vojvodinu čeka dvomeč sa Ajaksom u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a danas je stigla vest koja bi mogla da obraduje sve navijače novosadske "stare dame".

Mozzart sport preneo je informaciju da je Vojvodina blizu dogovora sa AEl-om iz Limasola u vezi transfera nekadašnjeg reprezentativca Srbije Slobodana Medojevića (33).

Isti izvor navodi da je predsednik Voše Dragoljub Zbiljić lično otputovao na Kipar kako bi dogovorio uslove transrera, te da su klubovi blizu rešenja koje bi značilo i povratak Medojevića u matični klub posle 12 punih godina.

Iskusni vezista ponikao je u omladinskoj školi Vojvodine za čiji je prvi tim nastupao sve do januara 2012. godine kada je Volfsburg isplatio obeštećenje od 2.000.000 evra.

Dve i po godine Medojević je proveo među "vukovima" kada je pojačao Ajntraht, dok je posle tri i po godine u Frankfurtu otišao u Darmštat.

Na Kipar je stigao leta 2019. godine otkada i nastupa za AEL iz Limasola, u tom periodu pominjalo se i interesovanje Crvene zvezde i Partizana, ali je Medojević u nekoliko navrata isticao da bi u Srbiji zaigrao jedino za Vojvodinu.

Čini se da će mu se ta želja ispuniti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke