Vojvodina traži napadača, Lukić nije opcija!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.09.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

Ko će zameniti Ivanovića?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Aktuelna prvenstvena pauza zbog obaveza nacionanih timova dobro je došla Vojvodini kako bi se kadrovski reorganizovala i zatim krenula u pohod ka gornjem delu tabele.

Međutim, još uvek nije izvesno da li će Nemanja Krtolica ostati na klupi ''lala'' posle remija protiv Partizana, ili će uprava angažovati novog šefa struke, a drugio važno pitanje je i dolazak novog napadača.

Pominjalo se da će na ''Karađorđe stići pojačanje iz Francuske, ali je zatim usledilo zatišje, da bi ubrzo počelo da se spekuliše i o napadaču banjalučkog Borca Jovu Lukiću.

Međutim, novosadski ''Dnevnik'' piše da od dolaska 25-godišnjeg napadača u Vojvodinu nema ništa i da klub sa ''Karađorđa'' nastavlja dalju potragu za pojačanjem u napadu.

Podsetimo, novopečeni ''A'' reprezentativac Mihailo Ivanović je nedavno otišao u engleski Milvol, Aleksa Vukanović je povređen, pa Novosađanima što pre treba kvalitetno pojačanje u napadačkim redovima, kako bi nastavila da pruža partije kao, na primer, protiv Ajaksa, ali uz bolju realizaciju nego tada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke