Vojvodina u kombinovanom sastavu protiv Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.07.2023.
13:15
Izvor: Sportske.net

Svakako neće biti kompletna, a mladi igrači će dobiti veću šansu za dokazivanje..

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Za ekipu Vojvodine nova sezona počinje u ''paklenom ritmu'', serijom vrlo teških utakmica.

''Lale'' su premijeru imale protiv kiparskog APOEL-a u četvrtak, gde su poražene sa 2:1, ali to je rezultat koji ekipi Radoslava Bataka daje nadu da narednog četvrtka pred svojim navijačima mogu da prođu u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Već večeras Novosađane čeka najteže moguće gostovanje na domaćoj sceni, protiv Crvene zvezde koja u novu sezonu ulazi u velikoj formi i sa još jačim timom.

A sa kojim timom će Vojvodina na megdan Zvezdi?

Pomoćni trener novosadskog superligaša Bojan Neziri je juče u najavi utakmice, između ostalog, govorio o kadrovskim problemima, a ono što je jasno, to je da će povređeni Malbašić i Kajević biti spremni tek za četvrtak i meč sa APOEL-om, ali ne i za večerašnji duel protiv Zvezde.

''Očekujemo da će se Malbašić i Kajević vratiti za utakmicu protiv APOEL-a. Počeli su da treniraju, tako da postoje naznake da će do revanša biti potpuno spremni. U podsvesti nam je i revanš sa Kipranima, jer smo u drugom poluvremenu pokazali dobru igru i da svakom protivniku možemo da napravimo problem, baš kao što verujemo da možemo i Crvenoj zvezdi'', rekao je on.

Međutim, nisu to jedini problemi vezano za sastav tima. Neziri je otkrio i da se ''određeni broj igrača požalio na sitne nelagode nakon utakmice sa APOEL-om'', kao i da će ''sigurno biti promena'' u odnosu na meč na Kipru.

''Šansu će dobiti neki mladi igrači da se dokažu, ali mi verujemo u njih i svi koji dobiju šansu treba da je iskoriste maksimalno. Na raspolaganju imamo 24, 25 igrača i svaki od njih mora da bude svestan koji klub predstavlja i da mi računamo na sve. Imamo kvalitetan skup pojedinaca, u svakom trenutku svaki od njih mora da bude spreman da pomogne ekipi'', uverava Neziri, uz još jednu upečatljivu poruku koju je juče poslao:

''Mi uvek želimo da se nadigravamo, jer je to naša trenerska filozofija. Tako želimo da igramo i sutra u Beogradu, ali i u četvrtak protiv APOEL-a, gde čitava sportska javnost očekuje da vidi pravu Vojvodinu''.

Kad smo već kod očekivanja sportske javnosti, ona očekuje da vidi ''pravu Vojvodinu'' i večeras protiv Zvezde, pa da na papiru derbi kola makar malo podseti i na onaj meč koji su sinoć odigrali TSC i Partizan.

Utakmica Crvena zvezda - Vojvodina počinje večeras u 20 časova na ''Rajku Mitiću''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke