Vojvodina u Turskoj, ''sapunica'' oko Krunića još traje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.01.2015.
23:20
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine od danas su u Turskoj, gde će se narednih 15 dana pripremati za drugi deo sezone. Ali, jednog očekivanog imena nema na spisku...

Povezane vesti

Novosadska ekspedicija večeras je oko 20 časova po lokalnom vremenu doputovala u tursko letovalište Belek.

Tako će ekipa Vojvodine obaviti glavni deo priprema za prolećni deo sezone, a u isto vreme odigrati i šest kontrolnih utakmica protiv rivala iz Poljske, Slovačke, Južne Koreje, Mađarske i Danske.

Međutim, na ovaj put nisu otišli svi igrači na koje trener Zoran Marić računa. Novajlija Rade Krunić, oko čijih se transfera spekuliše čitave zime, nije se pojavio pre polaska ekipe u FC 'Vujadin Boškov', već je ostao u Novom Sadu da razgovara s predsednikom UO FK „Vojvodina“, Zoranom Šćepanovićem!?

Trener Zoran Marić ipak ne gubi nadu i veruje da će se Krunić naknadno pojaviti u Turskoj.

''Krunića, kao što ste i sami mogli da se uverite, nema s nama, iako je bilo sve dogovoreno da dođe s ekipom u Tursku. Očekujem da će se njegov razgovor s predsednikom završiti povoljno po nas i da će nam se ovaj igrač naknadno priključiti. U Belek nije doputovao ni član stručnog štaba Milan Kosanović kojem je preminuo otac, pa se i njegov dolazak očekuje u narednim danima'', rekao je novinarima Zoran Marić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke