Vojvodina želi ubojitog napadača da zaokruži rok - Zvezdino dete, igrao za Levante!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 29.08.2021.
09:15
Izvor: Sportske.net

Sat za kraj prelaznog roka otkucava...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina planira da dovede pojačanje u napadu za kraj prelaznog roka, ali vremena je sve manje.

Mnogo toga se promenilo ovog leta na stadionu "Karađorđe". Nenad Lalatović je napustio klub, došao je Slavoljub Đorđević, politika se izmenila i stavljeno je do znanja da će se oči usmeriti ka snagama koje su prošle akademiju "stare dame". Tako su od početka sezone konstantno igrali Mirko Topić, Vladan Novevski i Uroš Kabić, a očekuje se da mladića bude još više kako sezona bude odmicala.

Međutim, u klubu su najavili i borbu za vrh tabele, te ponovnu bitku za Kup, a za tako nešto neophodno je pojačati određene pozicije, pre svega, napadačku. U Trening centru "Vujadin Boškov" prvobitno su predstavljeni Aleksandar Busnić i Dušan Stevanović, a potom su šal Vojvodine podizali nekadašnji bek Partizana Luka Cucin, te bivši ofanzivac Inđije Nebojša Bastajić. Poslednji član Voše u letnjem prelaznom roku je iskusni defanzivac Boris Kopitović, ali da li se sa tim imenom završava posao na "Karađorđu"?

Prema saznanjima "Sportske.net", Vojvodina radi na pojačanju u napadu. Golovi su neophodni, što govodi i podatak da su izabranici Slavoljuba Đorđevića postigli svega devet pogodaka na isto toliko utakmica do sada. Momčilo Mrkaić ne može da ih isporučuje u kontinuitetu, iako je upravo on doneo trijumf nad Novim Pazarom, a tek se vratio Miljan Vukadinović. Potreban je špic i sportski direktor Ljubiša Dunđerski je zajedno sa Slavoljubom Đorđevićem "pikirao" jednog.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

U pitanju je odlični napadač Radnika iz Surdulice Uroš Milovanović, saznaju "Sportske". Na poslednja četiri meča, uključujući i subotnji protiv Spartaka iz Subotice, Milovanović je uspevao da zatrese mrežu isto toliko puta i predstavi se domaćoj javnosti. Najavljen je kao zamena za Milana Makarića, za sada ide u dobrom smeru. Međutim, prelazni rok se bliži kraju, a i mandat upravi Vojvodine budući da navijači žele da ih smene. Pregovori su se "otegli" i razni faktori utiču na dalji razvoj događaja. 

Milovanović bi imao prostor kod Đorđevića koji je poznat u radu sa mlađim kategorijama i zajedno su sarađivali prošle godine. Karijeru je započeo u OFK Beogradu, da bi ga potom primetio Levante, gde se nije dugo zardržao. Bio je deo Crvene zvezde, kojoj je dao gol prošle sezone i nije se radovao, te Grafičara, da bi ubrzo prešao u Radnički iz Niša odakle je stigao u Surdulicu.

Čini se da je ovo njegova sezona, ima 21 godinu i za sada, svakako da nije kasno da sebi trasira put ka većim sredinama, a da li je Vojvodina ta, saznaćemo kroz nekoliko dana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke