Vojvodini bodovi protiv Napretka pred derbi sa Partizanom

Autor: Darko Mitrović
petak 26.02.2021.
17:24
Izvor: Sportske.net

Novosađani do pobede stigli sa bele tačke.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

U drugoj utakmici 24. kola Linglong Superlige Srbije, Vojvodina je večeras na novosadskom ''Karađorđu'' savladala kruševački Napredak rezultatom 1:0.

Ovo je petnaesta pobeda ''Lala'' od početka superligaške sezone, a Kruševljani su pretrpeli dvanaesti poraz i očekuje ih grčevita borba za opstanak.

Gol odluke u današnjem meču postignut je početkom drugog poluvremena, u 53. minutu. Prethodno je Kočić neoprezno startovao na Bjekovića u kaznenom prostoru gostiju, fudbaler Vojvodine je izmakao loptu, Kočić je zakasnio sa reakcijom i dileme nije bilo, očigledan jedanaesterac. Precizan sa bele tačke bio je Nemanja Čović - 1:0 za Vojvodinu.

Mogli su gosti i bolje da prođu u vom meču, propustili su i Kruševljani par izglednih prilika, pretila je i Vojvodina, a i jedni i drugi su bolji utisak ostavili u drugom poluvremenu.

Novosađani su se ovom pobedom učvrstili na trećem mestu sa 50 bodova, devet manje od Partizana, sa kojim se u narednom kolu sastaju u Humskoj. Napredak je ostao na šesnaestoj poziciji sa 22 osvojena boda. U sledećem kolu Kruševljani će dočekati beogradski Rad.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke