Voleli ste ''Vreme sporta i razonode''? "Arena Sport" i "AdmiralBet" vam spremaju poslasticu svakog vikenda!

Autor: Darko Mitrović
petak 11.09.2020.
20:28
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Od ovog vikenda praćenje Linglong Superlige biće neuporedivo zanimljivije!

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

TV Arena Sport, uz ''Admiralbet'' kao generalnog sponzora, pokrenula je novi televizijski projekat vezan za praćenje utakmica domaćeg šampionata u fudbalu, koji startuje ovog vikenda.

O čemu se radi?

Ako ste svojevremeno uživali uz ''Vreme sporta i razonode'' i taj, doduše radijski koncept praćenja utakmica, onda vam je već u startu mnogo toga jasno. Sada ćete tako nešto moći da gledate na TV Arena Sport - i multiprenose prvenstvenih utakmica, ali i uz dodatni prateći program u emisiji ''Kao nekada''.

''Projekat 'Kao nekada' predstavlja korak dalje u realizaciji i produkciji na globalnom nivou. Ekipa sastavljena od vrhunskih profesionalaca svake subote i nedelje doneće pred gledaoce spektakl kakav do danas nije viđen ni na svetskim sportskim kanalima, i postaviti nove standarde za ljubitelje sporta u 21. veku.

Kroz sve ovo gledaoce će voditi dobro poznata zaštitna lica 'Arena sporta' Miloš Milićević i Ivan Radulović, koji će svojim stručnim komentarima i analizama sa nezaobilaznim atraktivnim gostima gledaocima uvek donositi informaciju više i pružiti im nezaboravnu zabavu.

Multiprenosi, odnosno praćenje velikog broja susreta dodatno će povećati atraktivnost sporta, doprineti većoj dinamici, neizvesnosti.

Gledaoce emisije 'Kao nekada' očekuju pored direktnih prenosa i specijalne nagrade, uživo uključenja i zanimljiva kviz takmičenja'',
navodi se na sajtu Arene Sport.

Sve počinje sutra u 14 časova na TV Arena Sport 1.
-
Baner 3
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke