Novi šok za Vošu, Napredak odneo pobedu u nadoknadi!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 25.08.2024.
21:29
Izvor: Sportske.net

Novi kiks "stare dame"...

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na "TSC areni" od Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Super lige Srbije. 

Vojvodina je tako nastavila niz loših rezultata, ima samo jednu pobedu od početka sezone, dok je Napretku ovo ogroman trijumf.

Iako je Voša od početka dominirala i krenula ofanzivno, gosti su imali prvu pravu šansu. U 15. minutu Bastajić namestio iskosa sa leve strane, gađao dalji ugao i pogodio stativu.

Voša je tri minuta kasnije imala najbolju priliku od početka, Ivanović je pobegao čuvarima i centrirao za Bamidelea u peterac, ali je ispred njega u poslednjem trenutku reagovala odbrana Napretka. 

Usledila su tri pokušaja Serija, najpre glavom posle kornera, a potom je još dva puta gađao iskosa sa leve strane pore gola. 

U poslednjim trenucima prvog poluvremena Radulović je propustio stopostotnu šansu. Poletanović je poslao dugu loptu za Ivanovića, lopta se odbila do Radulovića koji je bio sam pred golom, ali je njegov slab udarac lako uhvatio Preković. 

Dva minuta kasnije, gosti su poveli, posle akcije po levoj strani, Karaklajić je proigrao Petkovića koji je šutirao sa nekih 10-12 metara i savladao Rosića za 0:1.

Ali, Voša je odmah uzvratila i to preko Serija u 61. minutu. Poletanović je poslao perfektnu dugu loptu, a Seri je još lepše primio u punom trku i šutnuo pored Prekovića za 1:1!

U 65. minutu Poletanović je poslao još jednu preciznu dugu loptu preko odbrane Napretka, ovaj put je Radulović iz prve gađao preko gola.

Očekivalo se da će Voša da doda gas, ali je Napredak stajao veoma dobro u odbrani i znatno je otežao domaćima put do mreže. 

Voša je u finišu imala više od igre, ali su one prave šanse izostale. Čekao se Seri, koji je bio opet najopasniji, ali nije uspeo da donese pobedu.

I onda, u poslednjem minutu utakmice, posle kontre, Šarić je pobegao po desnoj strani i pogodio prvi ugao sa ivice šesnaesterca za konačnih 1:2.

Šarić se potom neprimereno ponašao, provocirao je klupu Vojvodine zbog čega je zaradio direktan crveni karton. 

Ostaje da vidimo da li će Božidar Bandović ostati na klupi Vojvodine i za predstojeći derbi sa Partizanom koji je na programu naredne nedelje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke