Voša časti navijače za oproštaj od "TSC arene"

Autor: Milovan Longinov
sreda 21.08.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Besplatno na Napredak.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je odlučila da časti svoje navijače, potvrđeno je na sajtu kluba.

Nakon serije negativnih rezultata, eliminacije iz Evrope, Voši je preko potrebna podrška da bi pobedila Napredak i najavila povratak u prolećnu formu, zbog čega će kapije biti otvorene u nedelju kada na "TSC areni" gostuje Napredak. 

"Fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost i svoje navijače da će ulaz na predstojeću utakmicu sa Napretkom biti besplatan.

Dragi vojvodinaši, u znak zahvalnosti svim našim vernim navijačima na velikoj podršci tokom napornog perioda i igranja u Evropi i na „TSC areni“ u Bačkoj Topoli, FK Vojvodina odlučio je da otvori kapije za predstojeću prvenstvenu utakmicu", poručuje Vojvodina.

Besplatne pozivnice za meč Vojvodina – Napredak mogu da se preuzmu na blagajni na istočnoj tribini „TSC arene“ na dan utakmice, odnosno po dolasku u Bačku Topolu.

Takođe, za vlasnike sezonskih ulaznica organizovan je i prevoz, a svi zainteresovani mogu da se prijave svakodnevno od 10 do 18 časova zaključno sa petkom, u Šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini stadiona „Karađorđe“ na ulazu broj 2, dodaje se na sajtu kluba. 

Podsetimo, od ranije je poznato da Vojvodina posle reprezentativne pauze konačno može da igra na renoviranom terenu "Karađorđa", tako da je ovo ujedno i oproštaj od "TSC arene". 

Posle Napretka, Vojvodina narednog vikenda gostuje Partizanu, potom sledi dvonedeljna pauza, a onda bi "stara dama" trebalo da ugosti Železničar na "Karađorđu". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke