Voša danas želi pobedu i povratak na treće mesto

Autor: Milovan Longinov
nedelja 09.05.2021.
08:18
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novosađani idu u Šabac po pobedu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Mačve u Šapcu u 36. kolu Super lige Srbije, a Nemanja Toroman i Vladimir Miletić najavljuju pobedu i povratak na treće mesto.

Toroman i Miletić su dobili priliku u prošlom meču protiv Radničkog i zadovoljni su zbog ukazanog poverenja, te se nadaju da će odigrati određenu minutažu do kraja prvenstva.

"Nekome ko je od desete godine u klubu, ko je prošao sve mlađe kategorije, najveća želja je da izađe na „Karađorđe“ i obuče dres Vojvodine. Želim da se zahvalim stručnom štabu na ukazanoj prilici i nadam se da svi koji su dobili šansu da su opravdali to poverenje", rekao je Toroman, koji je podvukao da njegov tim želi  da se vrati na treću poziciju na tabeli.

"Ekipa Mačve je već ispala iz lige, ali sigurno imaju motiv da pobede Vojvodinu i da osvoje još koji bod. S druge strane, mi imamo želju i ambiciju da se vratimo na treće mesto koje po mom mišljenju i zaslužujemo", dodao je golman „stare dame“, a prenosi sajt kluba.

Miletić se još jednom zahvalio stručnom štabu na ukazanom poverenju i istakao da želi pobedu protiv Mačve.

"I ja bih se zahvalio stručnom štabu i klubu koji mi je omogućio da postanem prvotimac. Nadam se da sam se koliko toliko odužio na ovoj utakmici, a sada je na šefu da odluči koliko ću imati minutažu do kraja sezone. Ja sam presrećan, želim još više da radim i da napredujem. Što se tiče utakmice u Šapcu, šef i stručni štab će na poslednjem treningu odlučiti i saopštiti ko će igrati. Mi smo im na raspolaganju, ali važno je da oni koji budu na terenu donesu pobedu", zaključio je Miletić.

Utakmica Mačva – Vojvodina na programu je u 14.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke