Voša i Kabel produžili saradnju

Autor: Milovan Longinov
sreda 26.07.2023.
08:45
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Obnovljena saradnja i pred ovu sezonu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klubovi Vojvodina i Kabel danas su potpisali novi ugovor o saradnji, sa zajedničkim ciljem da igrači iz omladinske škole „Ilija Pantelić“ imaju pravo mesto za svoj dalji razvoj, potvrđeno je na sajtu kluba.

Vojvodina i Kabel su prošlog leta potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, koji je danas produžen na obostrano zadovoljstvo. Prisutnima se najpre obratio sportski direktor Vojvodine Marko Jovanović, koji je istakao značaj ove saradnje.

"Meni je drago što nastavljamo saradnju sa Kabelom, nama to mnogo znači, pre svega za našu omladinsku školu i za razvoj naših mladih igrača. Kao što znate, ova saradnja je počela prošlog leta i već posle prve sezone se pokazala kao veoma uspešna, jer je mnogo igrača dobilo šansu i iskoristilo je na pravi način. Izdvojio bih najpre golmana Toromana, koji je sjajnim intervencijama i partijama u Kabelu zaslužio šansu u Vojvodini i on je danas tu sa nama, uz Lazara Carevića. Sigurno će dobiti neku minutažu ove sezone. Pored njega, igrali su Kokanović, Drobnjak, Popović i mnogi drugi i zahvaljujemo se Kabelu što nam pomaže u razvoju talenata", rekao je Jovanović.

Sportski direktor Kabela Milorad Grbić istakao je da je počastvovan poverenjem od FK Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem.

"Srećni smo što smo potpisali ugovor sa jednim od najboljih klubova na našim prostorima i koji je bio dva puta šampion i dao našoj reprezentaciji plejadu vrhunskih igrača i trenera. Vojvodina danas može da se pohvali da ima kapitena i zamenika kapitena reprezentacije Srbije. FK Kabel je počastvovan i zahvalni smo što ćemo biti deo Vojvodine i potrudićemo se da budemo što važniji šraf u mašineriji ovog kluba. Predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić je pokazao da ima poverenje u nas i na nama je da to sada ponovo opravdamo. Nemojte sumnjati u nas, mi smo sigurni da smo na pravom putu i želimo da i Vojvodina vidi da u nama ima sigurnog poslovnog partnera", poručio je sportski direktor Kabela, Milorad Grbić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke