Voša ide u Lazarevac za nastavak serije

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 11.08.2022.
13:30
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

"Stara dama" hoće novu pobedu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Pomoćni trener Vojvodine Miloš Bašić optimista je pred predstojeće gostovanje ekipi Kolubare u šestom kolu Mocart Bet Super lige Srbije.

Nakon dvonedeljne pauze, fudbaleri „stare dame“ vraćaju se na teren, a Miloš Bašić najavljuje igru na pobedu i u Lazarevcu.

"Očekivanja u klubu kao što je Vojvodina uvek su velika pa je tako i pred ovaj meč. Naš cilj je da nastavimo da pružamo dobre partije, da kontrolišemo igru i dominiramo na terenu. Znamo šta nas čeka u Lazarevcu, da je Kolubara neugodna i disciplinovana ekipa, koja je sastavljena od pojedinaca za specifičan način igre sa dobrim blokovima, organizovanom odbranom i efikasnom tranzicijom i izuzetnim prekidama. Na sve to smo se i pripremali tokom protekle nedelje i verujem da ćemo bez obzira na te njihove kvalitete uspeti da nametnemo našu filozofiju i da se vratimo u Novi Sad sa tri boda", izjavio je Bašić.

Trener Milan Rastavac će moći da računa na gotovo sve prvotimce, pošto su van stroja Vladimir Miletić i Uroš Nikolić koji se i dalje oporavlja od povrede.

"Miletić je bolestan, a Uroš Nikolić je počeo sa lakšim treninzima, očekujemo da će se on pridružiti ostatku ekipe tokom naredne nedelje. Svi ostali su spremni, ali imamo još jedan trening u petak pre utakmice, tako da moramo da sačekamo i nakon njega će šef stručnog štaba odlučiti ko će igrati", rekao je Bašić.

On je dodao da je ekipa iskoristila pauzu i odloženi meč sa Crvenom zvezdom u prošlom kolu da se što bolje pripremi i napuni baterije za sve izazove koji predstoje.

"Iskoristili smo ove dve nedelje da se pripremimo za neke nove segmente igre, pogotovo za ovakve ekipe, koje žele malo više da se brane. Iskoristili smo i da podignemo nivo fizičkih sposobnosti, a igrači su usput imali i dovoljno vremena da se odmore za sve predstojeće izazove", zaključio je Miloš Bašić.

Utakmica Kolubara – Vojvodina na programu je u subotu u 19 časova, uz direktan prenos na kanalu Arena sport 5.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke