Voša ima zamenu za Lalatovića? Prisetimo se kakav je haos nastao kada je prošli put otišao!

Autor: Milovan Longinov
subota 08.05.2021.
09:02
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Čeka nas burno leto na "Karađorđu"...

Miroslav Todorovic Tosa / STARSPORT
Miroslav Todorovic Tosa / STARSPORT

Povezane vesti

Nenad Lalatović izvesno napušta Vojvodinu, a uveliko se spekuliše o njegovoj zameni.

Najpre je počelo sa spekulacijama da bi mogao da ga zameni Slavoljub Đorđević, trener Radnika, a u centru pažnje je sada još poznato ime kod Novosađana - Radoslav Batak. 

On živi u Novom Sadu, vodio je prošle sezone ekipu Radničkog iz Niša, kasnije i Novi Pazar, a trenutno je bez angažmana. Batak nije želeo da se "nameće" dok Vojvodina ima trenera.

"Nisam se čuo ni sa kim iz kluba, vidim da Vojvodina ima trenera i degutantno bi bilo da pričam bilo šta na tu temu. Naravno, Vojvodina je uvek moj klub, ekipa u kojoj sam fudbalski ponikao, ali ne bih sada širio priču na temu eventualnog povratka", rekao je Batak za novosadski "Dnevnik".

Inače, Batak je kratko bio trener Vojvodine u finišu sezone 2016/17, kada je Novosađane vodio na osam utakmica.

Ta sezona 2016/17 bila je prilično turbulentna na klupi, jer ju je započeo Lalatović, koga je u decembru zamenio Dragan Ivanović, ali se zadržao samo do aprila. Onda je samo desetak dana na klupi bio Aleksandar Veselinović, da bi potom stigao Batak kao četvrti šef struke te sezone. 

Ni on se nije dugo zadržao, otišao je nakon pobede nad Ružomberokom na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, a zamenio ga je Nenad Vanić, koji je izdržao do septembra. Do kraja polusezone na klupi je sedeo Vladimir Buač, a onda je došao Ilija Stolica.

U prevodu, Vojvodina je nakon odlaska Lalatovića krajem 2016. godine za manje od godinu dana promenila petoricu trenera - Ivanovića, Veselinovića, Bataka, Vanića i Buača.

Što se Lalatovića tiče, u petak je odjeknula vest da bi mogao da preuzme Rad, "Dnevnik" je pokušao da stupi u kontakt sa njim, ali nije uspeo. Ipak, jeste do ljudi iz Lalatovićevog okruženja, koji su rekli da je u pitanju "klasično spinovanje"... 

Čekamo rasplet, Lalatoviću ističe ugovor u junu, niko iz kluba nije pričao sa njim, a očigledno je da nije u dobrim odnosima sa upravom. 

Navijačima Vojvodine ostaje  da se nadaju da se neće ponoviti slična situacija kao kada je Lalatović prvi put napustio klub...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke