Voša imenovala novog trenera!

Autor: Milovan Longinov
utorak 15.03.2022.
16:05
Izvor: Sportske.net

Zvanično je.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Dragan Radojičić je novi trener "stare dame", saopštio je danas fudbalski klub Vojvodina.

Upravni odbor FK Vojvodina na današnjnoj sednici doneo je jednoglasnu odluku da šef stručnog štaba do kraja sezone bude Dragan Gaga Radojičić, bivši fudbaler i trener „stare dame“, navodi se na sajtu kluba.

"Radojičić je nosio crveno-beli dres od 1994. do 1996. godine, i tokom tog perioda pokazao se kao odličan fudbaler i rasni golgeter. Navijačima je još u sećanju sezona 1994/95 kada je Vojvodina poslednji put bila jesenji šampion države, a Radojičić bio prvi strelac tima.

U voljeni klub vratio se kao trener nakon 14 godina. Tokom prvog boravka na klupi Vojvodine pokazao se kao energičan i uspešan trener, na kraju te sezone, „stara dama“ je poslednji put bila vicešampion države.

Saradnja sa Radojičićem je uspostavljena sa jasnim zadatkom da Vojvodina obezbedi i naredne sezone nastupe na međunarodnoj sceni. Stručni štab će činiti Zoran Vasiljević, Nemanja Krtolica, a trener golmana ostaće Srđan Žakula.

Ovim potezom UO je još jednom pokazao da su vrata kluba otvorena za sve one koji vole i poštuju Vojvodinu", navodi Vojvodina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke