Voša kompletirala redove pred Zaglebje

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.01.2019.
10:47
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Jedan od najboljih igrača Vojvodine stigao je tokom jučerašnjeg dana u Belek. Ekipa Radovana Krivokapića danas igra treći kontrolni meč.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada nastavlja pripreme za prolećni deo sezone trećom kontrolnom utakmicom koja će danas od 15 časova biti odigrana na terenima hotela "Titanik Deluks Belek".

Rival Vojvodine biće jedanaestoplasirana ekipa poljske Ekstraklase, klub koji je pre dve i po godine eliminisao Partizana na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Voše Radovan Krivokapić ima određenih kadrovskih problema pred današnji meč sa Zaglebjem, pa tako najverovatnije neće moći da računa na Sekua Konea, Danijela Graovca i Aleksandra Mesarovića.

Ranko Veselinović je juče odradio ceo trening i trebalo bi da bude u konkurenciji za tim, a prvu priliku da se dokaže mogao bi da dobije Ekvadorac Ronaldo Vilja koji je stigao na probu.

Sjajna vest je i ta da se ekspediciji FK Vojvodina u sredu uveče priključio Eze Vinsent koji je zbog problema sa dobijanjem vize propustio prvih nekoliko dana priprema u Beleku.

Utakmica Vojvodina - Zaglebje igra se od 15 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke