Voša misli na budućnost, petorica omladinaca potpisala profesionalne ugovore

Autor: Milovan Longinov
utorak 13.09.2022.
13:14
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Veliki dan za Vošine klince.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U prostorijama FC „Vujadin Boškov“ danas su profesionalne ugovore sa Vojvodinom potpisala petorica članova omladinske škole „Ilija Pantelić“, saopšteno je na sajtu kluba.

Profesionalne ugovore do juna 2025. godine potpisali su – golman Andrej Borak (2005), štoper Marko Pavić (2005), vezista Ognjen Kostadinović (2005), ofanzivni vezni Dario Janjić (2005) i krilni napadač Mihajlo Butraković (2006).

Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić čestitao je polaznicima Vošine škole na potpisu profesionalnih ugovora i poručio im da bez obzira na to nastave da uživaju u magičnoj igri kao što je fudbal.

"Čestitam vam svima na zasluženim ugovorima, a sada nastavite da se igrate, uživajte u igri, jer je fudbal jedna magična igra i ne treba to da zaboravite. Naravno, pratite instrukcije struke, ali pre svega i dalje treba da uživate na terenu. Naučite da pobeđujete i da gubite i da nosite to na plećima. Iza vas imate ljude koji će da vam daju sve potrebne instrukcije i da brinu o vama na najbolji mogući način. Vi dajte sve od sebe i biće sve kako treba", rekao je predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić.

Direktor omladinske škole „Ilija Pantelić“ Duško Grujić istakao je da je ovo dokaz koliko Vojvodina misli na svoje mlade igrače.

"Ovo je samo potvrda i nastavak svega onog što radimo prethodnih godina u omladinskoj školi. Samim tim što su ovi igrači potpisali profesionalne ugovore, klub je pokazao koliko računa na njih u budućnosti. Naravno, na njima je da nastave da rade i da se razvijaju i da pokazuju talenat koji poseduju. Taj talenat sada treba nadograđivati kako bi postao kvalitet za prvi tim Vojvodine. Juče je sa prvotimcima počeo da trenira Luka Drobnjak, mislim da će uskoro i Bukinac i Vanja Apostolovski, što dokazuje da imamo odličnu saradnju sa prvim timom", istakao je direktor omladinske škole „Ilija Pantelić“ Duško Grujić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke