Voša nadigrala Voždovac!

Autor: Milovan Longinov
petak 21.10.2016.
19:59
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine vratili su se na pobednički kolosek.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Nakon dva poraza u tri prethodne utakmice, Voša je bila u maloj rezultatskoj krizi, ali je tim Nenada Lalatovića danas na svom Karađorđu zabeležio važan trijumf.

Novosađani su kao domaćini savladali Voždovac rezultatom 3:1 (0:0) u 13. kolu Superlige Srbije.

Sva četiri gola pala su u drugom poluvremenu, tačnije između 47. i 64. minuta.

Voša je povela golom Malbašića u 47. minutu, ali je Stojanović izjednačio u 53.

Ipak, Voša je posle dva minuta uspela ponovo da dođe u vođstvo golom Paločevića, da bi u 64. Trujić postavio konačnih 3:1.

Na startu drugo dela igre, posle ispucane lopte iz šesnaesterca Vojvodine, Malbašić je izvršio pritisak na odbrambenog igrača Voždovca, uspeo da dođe do lopte i preciznim udarcem sa 15-16 metara doveo crveno-bele u vođstvo.

To nije demoralisalo crveno-bele, koji su samo dva minuta kasnije ponovo došli do prednosti. Lepu akciju Vojvodine, preciznim udarcem sa osam-devet metara završio je Aleksandar Paločević i tako ponovo doveo Vošu u vođstvo.

U 64. minutu, Vojvodina je već vodila sa 3:1. Neprecizan povratni pas igrača Voždovca ka svom golmanu iskoristio je Aleksandar Paločević, koji je izašao sam ispred Miloševića i nesebično proigrao Trujića, a ovaj sa dva-tri metra, iz gotovo mrtvog ugla, prosledio loptu u mrežu.

Vojvodina je prišla Crvenoj zvezdi na -2, ali lider šampionata svoj meč tek treba da odigra u subotu u Subotici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol
Friday, 21.10.2016
20:57

Bravo Vosooo,inace cist gol su nam ponistili iz nepoznatog razloga (linijski podigao zastavicu a ofsajda nigde) i iz kontre smo odma primili gol.Inace danas su debitovali 2 igraca 2000 godiste i njima zelim sve najbolje u daljoj karijeri.