Voša nadoknadila dva gola, Drinčić za TV špice!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 15.03.2021.
16:01
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Uzbudljiva utakmica i povratak Novosađana posle 2:0.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radnika rezultatom 2:2 (2:1) u 27. kolu Super lige Srbije.

Radnik je stekao dva pogotka prednosti golom Danoskog u 30. i autogolom Bjekovića u 43. minutu. Vojvodina je do remija došla evrogolom Nikole Drinčića u 45. i autogolom Bogdanovskog u 74. minutu.

Na isteku pola časa igre, posle uigrane akcije iz auta, Makarić je uputio oštar centaršut kroz peterac, Danoski je pobegao štoperima Vojvodine, uklizao ispred Vukliša i pogodio za 1:0. 

U finišu prvog poluvremena Radnik je duplirao prednost, centaršut sa desne strane, nespretnom intervencijom Bjeković je poslao loptu u mrežu Gorana Vukliša.

Ipak, u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kapiten Voše Nikola Drinčić postigao je spektakularan pogodak za 2:1. Namestio je loptu na 30 metara i strašnim udarcem iz slobodnjaka poslao loptu pod prečku za veliku radost svoje ekipe.

Vojvodina je nastavila da dominira i da igra na polovini domaćina, koji se povukao u svoj šesnaesterac i zatvorio sve prilaze golu. Izabranici Nenada Lalatovića pokušavali su centaršutevima sa oba boka, i tako je protekao period sve do 74. minuta kada je Voša zasluženo izjednačila.

Bjeković je odlično centrirao sa desnog boka, Čović je snažno pokupio odbitak sa nekih osam metara, golman Kostić je nekako odbranio, ali se lopta potom odbila od ramena Bogdanovskog iza njegovih leđa – 2:2.

Do kraja, Voša je mogla i do preokreta, Drinčić je pogodio stativu, potom je sjajnocentrirao za Devetka,ali je golman Kostić sačuvao Radnik.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke