Voša ne prima golove, Traore doneo čvrstinu

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 25.07.2022.
14:55
Izvor: Sportske.net

Vojvodina jedan od timova koji su bez primljenog gola.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Vojvodine Mamadu Traore rekao je danas da je njegova ekipa odigrala dobro protiv Spartaka i dodao da je zadovoljan početkom sezone u Super ligi Srbije.

"Mislim da smo dobro odigrali i sinoć i pokušavali na sve moguće načine da stignemo do pobede. Stvorili smo mnogo šansi, ali nismo dali gol i to je ono što je presudilo. Međutim, sve je to deo igre. Moramo da ostavimo to iza sebe i okrenemo se onome što dolazi", rekao je Traore za klupski sajt.

Fudbaleri Vojvodine odigrali su juče nerešeno 0:0 protiv Spartaka, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

Uz Voždovac, Vojvodina je jedini tim u ligi koji nije primio gol u prva tri kola.

"Zadovoljan sam generalno sa dosadašnje tri utakmice, posebno time kako smo odigrali u defanzivi. Kada se ne primi gol, to je uvek pohvalno za odbranu, ali to je zapravo zasluga čitavog tima", rekao je Traore.

"Mislim da pozadi delujemo dosta čvrsto, sigurno i kompaktno, pokušavajući da primenimo sve instrukcije koje smo dobili od našeg trenera. Nadam se da će naša mreža ostati netaknuta na još mnogo utakmica ove sezone", dodao je on.

Traore je istakao i da Vojvodina ima "sjajnog trenera" u Milanu Rastavcu.

"Od trenera Rastavca sam do sada već mnogo naučio i uveren sam da ću nastaviti da učim i ubuduće, te da ću vremenom biti još bolji. To je nešto na čemu ću morati da radim", rekao je Traore.

On je naveo da nije očekivao da će mu navijači Vojvodine "pružiti toliko ljubavi i podrške već od starta".

"To mi je samo dodatna motivacija da dam sve od sebe na terenu svaki put kada obučem dres Vojvodine. Mnogo im hvala na svemu i, u ime saigrača, mogu da obećam da ćemo učiniti sve što možemo da ih ne razočaramo", zaključio je Traore.

U narednom kolu, Vojvodina će gostovati ekipi Radničkog 1923 u Kragujevcu. Taj meč je na programu u subotu od 17.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke