Voša neporažena na pripremama, uz samo dva primljena gola!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 30.06.2022.
20:35
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Remi za kraj.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa slovenačkom Murom rezultatom 1:1 u generalnoj probi pred start sezone 2022/23.

Jedini strelac za Vojvodinu postigao je Veljko Simić u 64. minutu.

Vojvodina je ponovo od početka bila organizovaniji tim, igrala je na polovini rivala, a prvu šansu imao je Đorđević, koji je u 16. minutu odlično šutirao sa ivice šesnaesterca i bio zamalo neprecizan. Potom je dva dobra pokušaja imao Baraj. Prvo je šutirao iskosa sa desne strane pored stative, a onda je u 27. minutu uhvatio volej sa preko 20 metara, lopta je zakačila prečku završila u gol autu.

Mura nije uspevala ozbiljnije da ugrozi gol Nikole Simića, a onda je u samom finišu prvog dela igre Cipot postigao evrogol. Naleteo je na povratnu i sa 30 metara pogodio same rašlje, gornji desni ugao golmana Simića za 1:0.

Trener Milan Rastavac je na poluvremenu napravio nekoliko promena, ušli su Carević, Zukić i Vukčević, umesto Simića, Neškovića i Baraja. U 47. minutu Voša je odmah pripretila, Đorđević je centrirao oštro kroz peterac, ali je tamo zamalo zakasnio Veljko Simić.

U 64. minutu Veljko Simić je bio na pravom mestu, Zukić je centrirao iz kornera sa desne strane, a ofanzivac Voše je sačekao loptu na drugoj stativi i pogodio za 1:1.

U 77. minutu Voša je mogla da dođe do preokreta, Bastajić je želeo da proigrao Vidakova koji je zamalo zakasnio, a potom je u nastavku akcije Vukčević gađao sa 16 metara preko gola.

U poslednjim trenucima meča Mura je mogla da dođe do pobede, Maruško je šutirao sa 18 metara, ali je odlično intervenisao Lazar Carević.

Voša je  remijem završila pripreme u Sloveniji, sa skorom 3-2-0 i sa dva primljena gola.

Vojvodina u prvom kolu Super lige dočekuje Napredak, a termin odigravanja biće naknadno saopšten.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke