Voša odlična i na generalnoj probi, pao i Šahtjor

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 26.01.2023.
18:10
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Pobeda "stare dame" za kraj priprema.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Šahtjora iz Karagandija rezultatom 2:1 u šestoj i poslednjoj proveri na pripremama u Beleku.

Voša je odlično otvorila meč i već u četvrtom minutu došla do vođstva, Milošević je sa desne strane proigrao Baraja, a ovaj samo prosledio do Čumića, koji je iskosa sa leve strane pogodio prvi ugao za 1:0.

Tim Milana Rastavca je posle vođstva nastavila u potpunosti da kontroliše igru sa željom da napada i da stvara šanse i sledeći pogodak pao je u 25. minutu.

Posle lepe akcije po levom boku, Čumić je lepo uvideo i pronašao Miloševića na petercu koji je samo spustio loptu u prvi ugao za 2:0.

Šahtjor nije uspeo da stvori ozbiljniju šansu u prvom, ali je poveo iz prve prave u drugom poluvremenu. Posle centaršuta sa desne strane, Tutkišev je bio najviši u skoku i glavom je matirao Simića.

Voša je na isteku sata igre lako mogla da dođe ponovo do dva gola prednosti, ali je Dejan Zukić promašio penal. Prethodno je Čumić predriblao svog čuvara koji ga je oborio, a sudija pokazao na belu tačku, ali je Zukićev udarac u levu stranu pročitao golman Šahtjora.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pa je Voša na uspešan način završila pripreme u Beleku i spremno dočekuje start prolećnog dela prvenstva na kom igra protiv Crvene zvezde. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke