Voša odolela u Novom Pazaru sa devetoricom!

Autor: Milovan Longinov
subota 18.12.2021.
14:58
Izvor: Sportske.net

Veliki bod za "staru damu".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Novog Pazara rezultatom 1:1 u 21. kolu Super lige Srbije.

Slavoljub Đorđević nije mogao da računa na povređene igrače Veljka Simića i Miljana Vukadinovića, a odmah na početku utakmice imao je novi problem. Momčilo Mrkaić je zaradio crveni karton već u osmom minutu zbog starta sa leđa nad Zimonjićem. 

Novi Pazar je u prvom poluvremenu imao jednu ozbiljnu šansu, pred golom se u odličnoj poziciji našao Islamović, ali je u poslednjem trenutku intervenisao Jeličić.

Voša je uzvratila preko Čovića, koji je odlično šutirao sa 25 metara, lopta je zakačila stativu i završila u gol autu. 

Fudbaleri "stare dame" nastavili su da igraju strpljivo i disciplinovano i u drugom poluvremenu i da čekaju svoju šansu i dočekali je u 58. minutu. Nakon centaršuta sa desne strane, Bastajić se našao na pravom mestu i sa peterca pogodio mrežu za 0:1. 

Vošina prednost trajala je osam minuta, u 66. Vlajković je izveo slobodnjak iskosa sa leve strane, Vukliš je loše intervenisao, a na pravom mestu se našao Ratković koji je pogodio za 1:1. 

Tu nije bio kraj lošim vestima za Vojvodinu, u 72. minutu Nešković je zaradio drugi žuti karton, sudija je procenio da je simulirao u protivničkom šesnaestercu i pokazao mu javnu opomenu. 

Sa dvojicom igrača manje Voša je morala da se povuče i da čuva rezultat i uspela je u tome.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke