Voša omiljena srpska "gošća", a tek sledi ono najgore!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 09.10.2023.
18:30
Izvor: Sportske.net

"Stara dama" ovako neće moći ni do tog petog mesta.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine nastavili su niz očajnih rezultata van svog "Karađorđa". 

Porazom u Novom Pazaru, Vojvodina je nastavila niz bez pobede na gostujućim terenima i on sada traje - 12 utakmica!

Poslednji put Voša je kao gost slavila u onoj šok terapiji posle smene Milana Rastavca, na debiju Radoslava Bataka, davnog 28. februara, kada su Novosađani pobedili Radnički u Nišu. 

Od tada je odigrala još sedam mečeva kao gost u prošloj i još pet u ovoj sezoni i još uvek čeka na pobedu. 

U ovoj sezoni, Voša u gostima ima skor 0-2-3 i gol razliku 3:12, te sa samo dva osvojena boda zauzima 14. mesto po učinku van "Karađorđa". Lošiji gosti su samo Radnički Niš i Novi Pazar koji imaju po jedan osvojeni bod van svog terena.

Vošinu krizu produbljuje i očajna igra u odbrani, generalno gledano i kod kuće i na strani. "Stara dama" je primila čak 19 golova, nedostaje samo jedan da u proseku prima dva po meču. Jedina lošija odbrana je od poslednjeplasirane ekipe Železničara, koja je primila 21 gol.

Nadali su se navijači Voše da bi nakon prve dve vezane pobede ove sezone mogla da dođe konačno i ta gostujuća, ali će morati da sačekaju još neko vreme.

Ni tu nije kraj lošim vestima, jer, raspored gostovanja postaje još teži - Voša posle Novog Pazara ima četiri vezana najteža gostovanja - Čukaričkom 28. oktobra, TSC-u 11. novembra i Partizanu 2. decembra.  

Između Voša ima dve domaće utakmice sa Radnikom i Železničarom, gde bi makar mogla da nastavi niz pobeda na "Karađorđu". Ali, slaba je to uteha za navijače, ako niz bez pobeda na gostovanjima potraje do decembra, što će biti skoro 10 meseci...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke