Voša pobedila Proleter u prijateljskom meču, Šarac zadovoljan

Autor: Milovan Longinov
utorak 23.02.2021.
16:28
Izvor: Sportske.net

Pobeda Voše.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U prijateljskom meču odigrnom danas na SC "Vujadin Boškov", Vojvodina je savladala Proleter rezultatom 3:1, golovima Mladenovića, Кabića i Novevskog.

Treneri su odlučili da od prvog minuta izvedu sledeće sastave:

Vojvodina: Vukliš, Bjeković, Mirić, Jelenković, Kovačević, Maksimović, Mladenović, Čović, Kabić, Novevski, Bojić. Igrali su još: Toroman, Miletić, Martinkevič, Batos

Proleter: Župić, Janković, Marjanović, Sekulić, Kovačević, Jovanović, Pejić, Bacanović, Knežević, Vesić, Gluščević. Igrali su još: Dragičević, Golubović, Kojić, Ivanović, Kođo, Brkić, Pavlović, Bajić.

Posle meča pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac izjavio je da je odigrana jedna dobra prijateljska utakmica, te da je ovo bila odlična provera za igrače sa manjom minutažom.

"Odigrali smo jednu dobru prijateljsku utakmicu sa Proleterom. Ovo je bila provera za igrače koji imaju manju minutažu. Mislim da smo pokazali jedan zavidan kvalitet. Bespotrebno smo primili taj prvi gol. Drugo poluvreme smo se vratili, odigrali dobro i poveli 3:1. Mislim da je jako dobro za igrače koji imaju manju minutažu ovih 90 minuta i mnogo će im značiti u narednom periodu i narednim utakmicama kada dobiju šansu – da je iskoriste na maksimalan način. Hvala Proleteru na prijateljskoj utakmici, najbitnije da se niko nije povredio, a mi se spremamo za sledeću utakmicu koja se igra u petak", rekao je Šarac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke