Voša podiže ritam, ubedljiva pobeda nad Maricom Plovdiv

Autor: Milovan Longinov
sreda 22.06.2022.
19:15
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Nakon Borca, pobeda i nad bugarskom Maricom Plovdiv.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Marice Plovdiv rezultatom 3:0 (2:0) u drugom kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji.

Strelci u drugoj pobedi Vojvodine na pripremama bili su Bastajić u 13, Milošević u 29. iz penala i Nešković u 71. minutu.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Vojvodina: Prvo poluvreme - Carević, Bjeković, Jeličić, Jelenković, Đorđević, Busnić, Milosavljević, Bastajić, Ivanović, Vidakov, Milošević. Drugo poluvreme - N. Simić, Majstorović, Кopitović, Stevanović, Milanov, Topić, Zukić, N. Nikolić, Nešković, V. Simić, Vukčević.

Marica: Nikolov, Gaziev, Avramov, Gordanov, Dimitrov, Apostolov, Pejsinov, Marčev, Malinov, Domovčijski, Tonev.

Već u 13. minutu Bastajić je postigao gol za 1:0, pošto je iskosa sa leve strane gađao dalji ugao i od stative pogodio mrežu.

Voša je nastavila da stvara prilike, ponovo je Bastajić gađao i umalo pogodio rašlje.

U 28. minutu jedan defanzivac Marice igrao je rukom u šesnaestercu, posle Đorđevićevog centaršuta, a sudija je pokazao na belu tačku. Odgovornost je uzeo mladi Jovan Milošević koji je hladnokrvno pogodio za 2:0.

Milan Rastavac je na poluvremenu kompletno promenio sastav, pa su u nastavku zaigrali: N. Simić, Majstorović, Кopitović, Stevanović, Milanov, Topić, Zukić, U. Nikolić, Nešković, V. Simić, N. Nikolić.

U 71. minutu Voša je postigla i treći pogodak, Milanov je sa levog boka proigrao Neškovića, koji je iskosa sa nekih sedam metara pogodio suprotan ugao za 3:0. 


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke