Voša poslala poruku "Romantičarima"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.08.2014.
22:11
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Novog Sada upisao je ubedljiv trijumf na generalnoj probi uoči početka nove sezone u Jelen Superligi.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pokazali su da rana eliminacija iz kvalifikacija za LE nije ostavila dublji trag pošto su drugi uzastopni meč posle poraza u Slovačkoj rešili u svoju korist rezultatom 3:0.

Nakon što su na "Karađorđu" preslišali Trenčin, nedovoljno za prolaz u treće kolo kvalifikacija za LE, izabranici Zorana Marića danas su u FC "Vujadin Boškov" istim rezultatom tukli i temišvarsku Politehniku.

Rumune je načeo Lazar Veselinović iz penala a tokom drugog dela igre pogodili su još Makarić i Stojanović za konačnih 3:0 (1:0) na generalnoj probi pred start sezone u JSL.


Vojvodina: Jovanić (Milinković-Savić), Puškarić (Fimić), Nastić, Babić (Živković), Pekarić, Radoja, Makarić (Tumbasević), Alivodić (Novaković), Ivanić, Veselinović (Stojanović), Mojsilović (Gaćinović)

ASC Poli: Pap, Belu, Bosan, Canu, Todorov, Petre, Lazar, Barbut, Kneeshaw, Carlos, Stacrić

Vojvodina će u prvom kolu JSL ugostiti OFK Beograd pa nema sumnje da će "Romantičari" uz veliku dozu opreza pristupiti gostovanju u Novom Sadu kako se ne bi upisali na listu klubova koji su "srpsku Atinu" napustili sa tri komada u mreži.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke