Voša potpisala ugovor sa novosadskim četvrtoligašem

Autor: Milovan Longinov
sreda 21.02.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Novosadski klubovi potpisali saradnju.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klubovi Vojvodina i Indeks potpisali su danas ugovor o saradnji, potvrđeno je danas na sajtu kluba.

U prostorijama FC „Vujadin Boškov“ ugovor su potpisali predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić i predsednik Upravnog odbora FK Indeks Branibor Jovičić.

Prvi čovek Vojvodine smatra da je saradnja sa Indeksom važan za selekciju mladih igrača u omladinskoj školi.

"Zahvalni smo što imamo priliku da ozvaničimo saradnju sa FK Indeks. Indeks nam je veoma interesantan kao baza za selektovanje novih mladih talenata za omladinsku školu. Takođe ponudili su nam da koristimo njihove terene po potrebi što će nam značiti zbog termina i velikog broja dece. Kao što je već poznato, Vojvodina mnogo ulaže u razvoj svoje omladinske škole koja je jedna od najboljih u Srbiji, možda i u regionu i shvatamo da saradnja sa klubovima poput Indeksa neophodna da napredujemo, da se širimo i pronalazimo talente i kalimo decu koja će nam trebati u budućnosti", poručio je Dragoljub Zbiljić.

Predsednik UO FK Indeks Branibor Jovičić zahvalio se Vojvodini na ovoj saradnji.

"Ovo je velika pomoć za FK Indeks i puno se zahvljujemo se gospodinu Dragoljubu Zbiljiću što je izašao u susret da nam pomogne da nastavimo da se takmičimo u četvrtom rangu. Trenutno se borimo za opstanak i ova finansijska pomoć od Vojvodine i gospodina Zbiljića mogla bi da bude ključna u našoj borbi za opstanak", rekao je Branibor Jovičić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke