Voša potvrdila "transfer za ponos", zarada i od naredne prodaje!

Autor: Milovan Longinov
sreda 17.08.2022.
20:01
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Potvrđeno je!

fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Mladi štoper Vojvodine Milan Majstorović (17) potpisao je ugovor sa Dinamom iz Moskve, potvrđeno je na sajtu kluba.

Majstorović je rođen 21. februara 2005. godine, prošao je sve mlađe kategorije „stare dame“, a još pre godinu i po dana bio je na pripremama prvog tima, ali još uvek nije upisao zvanični nastup za Vojvodinu.

Takođe, on je standardni reprezentativac kadetske selekcije Srbije, sa kojom je stigao do polufinala na nedavno održanom Evropskom prvenstvu.

On će u Vojvodini ostati do februara 2023. godine, kada će postati punoletan i nakon toga će se i zvanično pridružiti svom novom klubu u Moskvi.

Ovaj transfer realizovan je nakon dugih i uspešnih pregovora sa sportskim direktorom moskovskog kluba Željkom Buvačem, a fudbalskom klubu Vojvodina će uz dogovoreno obeštećenje, pripasti i procenti od narednog transfera Milana Majstorovića.

"Ovo je tranafer na koji možemo biti svi ponosni jer su sve tri strane ugovora veoma zadovoljne. Novčana sredstva koja smo dobili od transfera Majstorovića nisu beznačajna, ali smo prezadovoljni činjenicom da je fudbalski klub Vojvodina ostao učesnik od sledećeg transfera igrača u veoma visokom procentu što je uprava kluba postavila kao prioritet prilikom pregovora sa Dinamom iz Moskve. U ime FK Vojvodina želim Majstoroviću puno uspeha u nastavku karijere", rekao je sportski direktor Vojvodine Marko Jovanović.

Ovim transferom, fudbalski klub Vojvodina ponovo se pokazao kao rasadnik izuzetnih talenata, sa potencijalom za najveće fudbalske domete, a takođe, veruje se da će Majstorović biti samo jedan u nizu budućih zvezda koji su ponikli u akademiji „Ilija Pantelić“.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.