Voša pušta sezonske karte u čast prvog veka "Karađorđa", cene baš simbolične

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 17.07.2023.
17:00
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

"Stara dama" zove svoje navijače.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve svoje navijače da će prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2023/24. zvanično početi u utorak, 18. jula, potvrđeno je na sajtu kluba.

Sezonske karte će se prodavati u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Kralja Aleksandra 12, Novi Sad) i to svakog radnog dana između devet i 19:30 časova, odnosno subotom između 10 i 16 sati.

Sezonske ulaznice za sezonu 2023/24. prodavaće se po sledećim cenama:

– zapad 4.000 dinara

– zapad (za penzionere, studente i đake) 3.600 dinara

– zapad (za vlasnike sezonskih ulaznica za prošlu sezonu) 3.200 dinara

– istok 2.000 dinara

– istok (za penzionere, studente i đake) 1.800 dinara

– istok (za vlasnike sezonskih ulaznica za prošlu sezonu) 1.600 dinara

– sever 1.500 dinara (prodaja sezonskih ulaznica za sever vrši se isključivo u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, svakog radnog dana od 10 do 18 časova)

"Radi ostvarivanja popusta, penzionerima je potrebno da prilikom kupovine sezonske ulaznice sa sobom ponesu penzionersku karticu ili poslednji ček od penzije, studenti treba da ponesu indeks, učenici osnovnih i srednjih škola treba da ponesu svoju đačku knjižicu, dok vlasnici sezonskih ulaznica iz prošle sezone istu treba da daju na uvid prilikom kupovine nove sezonske karte.

Svim vlasnicima sezonskih ulaznica biće omogućen ulazak na sve utakmice FK Vojvodina u sezoni 2023/24. u Super ligi, Kupu Srbije i UEFA takmičenjima u kojima je FK Vojvodina domaćin. Fudbalski klub Vojvodina napominje da će, zbog radova na stadionu „Karađorđe“, Vojvodina od prvog oktobra kao domaćin igrati na stadionu „TSC arena“ u Bačkoj Topoli, a sezonske ulaznice za sezonu 2023/24. važiće i za sve utakmice u kojima FK Vojvodina bude domaćin na stadionu „TSC arena“.

Voša te zove, zauzmi svoje mesto!", dodaje se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke