Voša pušta u prodaju karte za derbi sa Zvezdom, uz važnu napomenu

Autor: Milovan Longinov
sreda 03.11.2021.
10:32
Izvor: Sportske.net

U nedelju je derbi između Voše i Zvezde.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U nedelju je na programu derbi između Vojvodine i Crvene zvezde, a karte će biti u prodaji od četvrtka.

Saopštenje novosadskog kluba prenosimo u celosti:

"Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za derbi meč 16. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde, koji će u nedelju, sedmog novembra, sa početkom u 16:45 časova biti odigran na stadionu „Karađorđe“, zvanično početi u četvrtak.

Ulaznice po ceni od 800 (zapad), 600 (istok) i 500 dinara (sever i jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Četvrtak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug;

Petak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug;

Subota: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 12 do 16 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug;

Nedelja: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 14 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 14 sati do početka meča moći će da se kupe ulaznice za istok; na blagajni na južnoj tribini (pored nekadašnjih teniskih terena), od 14 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za jug; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 15 do 16:30 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine, dok je za gostujuće navijače predviđena južna tribina. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena zvezda.

Takođe, u skladu sa važećim merama za suzbijanje širenja korona virusa, za svaku tribinu će u prodaju biti pušten broj ulaznica koji odgovara polovini ukupnog kapaciteta te tribine.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.

Takođe, FK Vojvodina apeluje na sve posetioce da tokom boravka na stadionu „Karađorđe“ održavaju predviđenu socijalnu distancu", saopštila je Vojvodina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke