Voša se ne šali, stigao i Mamadu Traore!

Autor: Milovan Longinov
subota 25.06.2022.
13:30
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Potvrđen još jedan transfer na "Karađorđu".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Potencijalni reprezentativac Malija i dosadašnji fudbaler portugalskog drugoligaša Estrele Mamadu Traore (27) sinoć se priključio ekipi Vojvodine u Sloveniji, a već danas pre podne je odradio i prvi trening sa crveno-belima.

Traore igra na poziciji štopera i, nakon što prođe lekarske preglede, potpisaće dvogodišnji ugovor sa „starom damom“, potvrđeno je na sajtu kluba.

Rođen je trećeg oktobra 1994. godine Bamakou u Maliju, a seniorsku karijeru je počeo u ekipi Florida adrenalin iz SAD. Nakon toga je prešao u Platense iz Hondurasa, a potom je karijeru nastavio u Portugaliji, gde je igrao za Altu Lisabon, Maritimo, Torense i Estrelu, za koju je prošle sezone odigrao 35 utakmica. U martu prošle godine je odigrao i jednu utakmicu za reprezentaciju svoje zemlje.

"Veoma sam zahvalan na prilici koju sam dobio i vrlo sam srećan što sam ovde. Klub izgleda veoma dobro i organizovano i nadam se da ću pomoći da napravimo sjajne stvari ove sezone. Igram na poziciji štopera, ali mogu da igram i na mestu zadnjeg veznog. Važim za nekog ko je istovremeno snažan, ali i dobar sa loptom, te se nadam da ću to i prikazati na terenu i pomoći timu što više mogu", izjavio je Traore.

Podsetimo, pre Traorea, stigli su Senegalac Iv Baraj, Nemanja Nikolić, Uroš Nikolić, Lazar Carević, Radomir Milosavljević, dok se sa pozajmice iz Mladosti GAT vratio Milan Vidakov. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke