Voša vezala treći remi, Radnik pobegao sa dna

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 25.08.2022.
19:58
Izvor: Sportske.net

Novi remi Vojvodine, zlata vredan bod za Radnik.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radnika rezultatom 1:1 u osmom kolu Super lige Srbije.

Radnik je poveo u 21. minutu, Babić je pronašao rupu u odbrani Vojvodine, proigrao je Spasića, koji je pogodio sam desni ugao nemoćnog Simića za 1:0.

Nakon toga, Voša je preuzela inicijativu i do odlaska na odmor imala odlične prilike preko Zukića, Traorea i Kabića, ali je rezultat ostao nepromenjen.

U prvom napadu na startu drugog  poluvremena, Vojvodina je imala novu šansu, Lazarević je odlično šutirao sa distance, Ranđelović je ponovo sačuvao mrežu sjajnom intervencijom. 

Golman Radnika, nakon tri uspešne intervencije, nije mogao ništa u 48. minutu, kada je Baraj pokrenuo akciju pasom na levi bok do Milosavljevića, koji je vratio povratnu kroz peterac, a tamo je sačekao Busnić za 1:1. Odmah nakon pogotka i Baraj je imao solidnu priliku, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Voša je nastavila da dominira, ali se i Radnik dobro postavio i organizovano branio svoj gol.

Sledeću šansu Vojvodina je imala u 81. minutu kada je Bjeković sa 20 metara šutirao preko gola, što je ujedno bio i poslednji pokušaj za promenu rezultata. 

Vojvodina je vezala treći remi i sada je druga na tabeli sa 13 osvojenih bodova, dok je Radnik pobegao sa začelja tabele i sada ima tri osvojena boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke